Muren & Plafonds schilderen

Wilt u uw huis een opfrisbeurt geven? Zijn uw witte plafonds door de jaren donker en grauw geworden? Of wilt u een enkele muur een ander kleurtje geven? Dan komen wij graag bij u langs.

Wanden en plafonds sauzen zonder spetters

Pas als alle wanden en plafonds zijn geschilderd is uw huis écht af. Natuurlijk kunt u zelf ook aan de slag, maar als u een plafond zonder banen en een vloer zonder spetters wilt, dan huurt u een vak schilder in!

binnenschilderblauw binnenschildertrap

Vrijblijvende Offerte

Voor elk schilderwerk komen wij graag eerst gratis bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Bij deze werkopname meten wij het te schilderen oppervlakte op en controleren we of de ondergrond goed is. Zo wordt er gekeken of het stucwerk vlak is en nog goed hecht aan de wanden en plafonds, want pas als de ondergrond goed is kunnen wij een mooi eindresultaat garanderen.

Mochten wij tegen problemen aanlopen die gerepareerd moeten worden, voordat wij beginnen met het sauzen van wanden en plafonds, dan zullen we ook hiervoor een voordelige offerte uitbrengen. Wij hebben namelijk de expertise in huis voor alle facetten van wand en plafond afwerking.

Ook bij het schilderen van wanden en plafonds zetten wij de puntjes op de i.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.