Wandafwerking Amsterdam

De afwerking van wanden en plafonds gaat vaak vooraf aan het schilderwerk. Kiest u voor een egale stuc, gaat u voor wat meer profiel met spachtelputz of wil u liever behang? In alle gevallen kunnen wij u daarbij deskundig van dienst zijn.

Behangen

Vroeger werden alle muren ermee bekleed, maar ook nu nog kiezen veel mensen voor behang als wandafwerking. Wij laten u graag de duizend-en-een mogelijkheden zien, zoals scanbehang of glasweefselbehang. Wij adviseren u bij de juiste keuze en zorgt daarna voor een vlekkeloze uitvoering.

behangen

Stucen/spachtelputz

Onze stukadoors zijn een voor een gespecialiseerd in hun vak. Voor het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten draaien zij hun hand niet om, en tevens kunnen zij voor u het speciale Italiaanse Ravello-stucwerk en Spachtelputz, een sierpleister op basis van marmerkorrels, aanbrengen.

Wandafwerking

Badkamers

De eisen aan de wandafwerking in badkamers zijn anders dan die voor in droge ruimtes. Vaak wordt er voor een afwerking met tegels gekozen, maar er zijn nog tal van andere geschikte producten op de markt. Wij hebben alle expertise in huis om een duurzame wandafwerking te verzorgen, ook in badkamers.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.