Over ons

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf. Wij geloven in kwaliteit en garantie. Wij werken dan ook alleen met de beste ambachtelijke schilders, die passie voor hun vak hebben, kwaliteit leveren en oog voor detail hebben. Goede service is vanzelfsprekend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden!

SE-Schilders-logo1

Wij werken met ervaren vakmannen in verschillende disciplines voor het uitvoeren van werkzaamheden in bijvoorbeeld renovatie en verbouwing.

Vraagt u een offerte aan? Dan nemen wij contact met u op voor het inplannen van een bezichtiging van het werk.

Wij hebben jarenlange ervaring in binnen- en buiten schilderwerk, het renoveren van kozijnen en het repareren van houtrot. Voor u is het uiteraard overzichtelijk en gemakkelijk om voor alle verbouw- en renovatie werkzaamheden één aanspreekpunt te hebben, zodoende vinden wij het belangrijk om u op ook andere gebieden van dienst te zijn. Met ons uitgebreide netwerk aan specialisten in bijvoorbeeld stucwerk, vloeren leggen of vloer onderhoud, behangen of wandafwerking, kunnen we u ook op andere vlakken ontzorgen.

Kwaliteit is voor ons belangrijk, dit betekent dat wij voor iedere klus een gespecialiseerde vakman inplannen. Met andere woorden: ‘Schoenmaker, blijf bij je leest!’

Naast particulieren werken wij ook voor veel zakelijke partijen in Amsterdam en omstreken. Uw bedrijfsvoering is leidend bij het inplannen van de werkzaamheden. In winkels werken wij bijvoorbeeld buiten de openingstijden en wij doen er alles aan om een kantoor werkbaar te houden tijdens werkzaamheden.

Wij tillen het schilderwerk, de verbouwing of de renovatie van uw woning of bedrijf naar een hoger niveau. Wij leveren kwaliteit tegen een goede prijs, zowel binnen als buiten. Wij letten op de details, want wij zijn pas tevreden als u dat bent!